Γιατί η επιτυχία είναι μόνο…
ΑΝΟΔΟΣ!

Προφίλ

Το φροντιστήριο Άνοδος είναι ένας καταξιωμένος εκπαιδευτικός οργανισμός με περισσότερα από 15 χρόνια παρουσίας στην ζωή και την επιτυχία των μαθητών.

Εξελισσόμαστε παρακολουθώντας τις αλλαγές του εκπαιδευτικού συστήματος συνδυάζοντας την εμπειρία μας με τα γρήγορα ανακλαστικά που πρέπει να έχει αυτή τη στιγμή ένας εκπαιδευτικός οργανισμός ο οποίος στηρίζει το πολύτιμο μέλλον των υποψήφιων φοιτητών και σπουδαστών σε ένα τόσο ανταγωνιστικό και ρευστό περιβάλλον.

Είμαστε πάντα έτοιμοι να στηρίξουμε τους μαθητές μας να επιτύχουν τους στόχους τους με μια έμπειρη ομάδα αφοσιωμένων καθηγητών που αναλαμβάνουν τόσο την μαθησιακή διαδικασία όσο και την πολύτιμη ψυχολογική υποστήριξη των παιδιών μας.

  • Με εξαιρετικά ολιγομελή τμήματα τριών και πέντε ατόμων.
  • Με συνεχή ενημέρωση του γονέα για την πρόοδο του μαθητή, για την παρουσία του στο φροντιστήριο, για τις ιδιαίτερες ανάγκες του.
  • Με δυνατότητα εξειδικευμένου ιδιαίτερου μαθήματος που εξασφαλίζει ότι ο μαθητής μπορεί να βρει το βήμα του μέσα στην ομάδα ακόμα κι αν έχει αρχικά ελλείψεις.
  • Με συνεχείς προσομοιώσεις εξετάσεων που βοηθούν τον μαθητή να εξοικειωθεί με την πραγματική διαδικασία.
  • Με στοχευμένη και σίγουρη διδασκαλία της ύλης και γνώση της τέχνης των επαναλήψεων, ώστε να αφομοιωθεί η γνώση από τον μαθητή με τον μικρότερο δυνατό κόπο.
  • Με ανθρώπινη μέριμνα για την ψυχολογία του παιδιού και την αποφόρτισή του, μέσα από εκδηλώσεις και εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα που θα του χαρίσουν την απαραίτητη χαλάρωση.
  • Με συνεχή παρακολούθηση των εκπαιδευτικών αλλαγών και ενημέρωση των μαθητών και των γονιών τους σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού, πάντα με στόχο όχι μόνον την εισαγωγή στο πανεπιστήμιο αλλά και την εξασφάλιση ενός στέρεου εργασιακού μέλλοντος.
  • Με πάνω από 1.500 πια επιτυχημένους σπουδαστές, φοιτητές και επαγγελματίες, που έχουν φτάσει τους στόχους τους ξεκινώντας από το σίγουρο εφαλτήριο της Ανόδου.

Περιμένουμε και το δικό σας παιδί να το οδηγήσουμε με ασφάλεια στον δρόμο της επιτυχίας και της καταξίωσης. Γενικές Αρχές Λειτουργίας