banner tpe espa
Οι λόγοι που η Άνοδος αποτελεί

Σταθερή επιλογή επιτυχίας

anodos decor 011

Ευέλικτα και διαδραστικά προγράμματα σπουδών

Ο χρόνος των µαθητών µας είναι πολύτιµος. Με την µεγάλη µας εµπειρία στην διαχείριση χρόνου ο κάθε µαθητής χρησιµοποιεί τις ώρες που διαθέτει για την µελέτη του στο φροντιστήριό µας µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι αφοσιωµένοι καθηγητές µας παρακολουθούν εξατοµικευµένα την πρόοδο του κάθε παιδιού. Τα ολιγοµελή τµήµατα βοηθούν στο να µπορεί ο µαθητής να αποκτά κίνητρο για µάθηση µέσα από την γνωστική άµιλλα, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί το κέντρο της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Παρακολουθούµε τις εξελίξεις και παρέχουµε στους µαθητές µας όλα τα σύγχρονα διαδραστικά εργαλεία, ώστε κάθε στιγµή µελέτης να είναι ευχάριστη και δηµιουργική.

anodos decor 013a

Σύγχρονη εκπαιδευτική αντίληψη

Το φροντιστήριο Άνοδος προσφέρει στους µαθητές µια εντελώς καινοτόµα εκπαιδευτική εµπειρία. Κάθε µαθητής αντιµετωπίζεται ατοµικά, ανάλογα µε τις ανάγκες του. Εντοπίζονται οι πιθανές αδυναµίες που έχουν δηµιουργηθεί κατά την διαδικασία της σχολικής παρακολούθησης και µε την αµέριστη προσοχή των καθηγητών µας ο κάθε µαθητής αναπληρώνει χωρίς άγχος τα κενά που ίσως έχει. Όλοι µας οι µαθητές, ανεξάρτητα από την µαθησιακή τους επάρκεια, βρίσκουν κοντά µας το βήµα τους και εντάσσονται οµαλά στην διαδικασία που θα τους επιτρέψει να κατακτήσουν τους στόχους τους. 

anodos decor 010

Συμμετοχή του μαθητή

Για εµάς ο µαθητής δεν είναι αποδέκτης διαλέξεων, είναι συµµέτοχος στην γνώση. Ενθαρρύνουµε την συµµετοχή των σπουδαστών µας στην εµπειρία της µάθησης, διευρύνοντας τους ορίζοντες των παιδιών. Οι απορίες των µαθητών, οι ερωτήσεις, η εµβάθυνση και η επανάληψη είναι για εµάς εργαλεία προώθησης του γνωστικού πεδίου. Επιδιώκουµε κάθε παιδί να νιώθει ελεύθερο να ρωτήσει για να µάθει, να συµµετέχει και να χαίρεται την όλη διαδικασία, αγγίζοντας όχι µόνο την χρησιµότητα της γνώσης αλλά και την απόλαυση που παρέχει. Οι µαθητές µας χαίρονται να µαθαίνουν!

Σε καµία περίπτωση δεν ξεχνάµε ότι ο κάθε µαθητής που έρχεται κοντά µας βρίσκεται σε µια ευαίσθητη εφηβική ηλικία. Η ψυχολογική υποστήριξη των µαθητών µας για να αντιµετωπίσουν το άγχος των εξετάσεων, η ενθάρρυνση για να ανακαλύψουν τα δυνατά τους σηµεία και η φροντίδα για την πνευµατική τους πρόοδο είναι σταθεροί µας στόχοι, πέρα από τον στόχο του κάθε παιδιού για είσοδο στην σχολή της αρεσκείας του. Στην Άνοδο φροντίζουµε τόσο την επιτυχία όσο και την ευτυχία του κάθε παιδιού. 

anodosme saita
Planning

Σεβασμός στον ρόλο του γονιού

anodosme choroi hm 007

Στην Άνοδο είµαστε υπερήφανοι γιατί οι αξίες µας και οι εκπαιδευτικές µας µέθοδοι έχουν δηµιουργήσει έναν σταθερό πυρήνα αφοσιωµένων δασκάλων, που σε όλη µας την πορεία, 22 χρόνια τώρα, αποτελεί αρραγή οµάδα. Η Άνοδος ανήκει σε µια ξεχωριστή κατηγορία εκπαιδευτικών ιδρυµάτων µε µεγάλη εµπειρία, και οι καθηγητές µας έχουν δηµιουργήσει παράδοση στον χώρο της παιδείας. Στην Άνοδο οι µαθητές και οι γονείς θα γνωρίσουν µια ολοκληρωµένη µέθοδο διδασκαλίας που αποτελεί εκπαιδευτικό πρότυπο.

Planning

Υποστήριξη, ενθάρρυνση, φροντίδα

anodosme choroi hm 005
anodosme decor 008

Οι γονείς δίνουν από την δική τους µεριά έναν µεγάλο αγώνα, µε στόχο να εξασφαλίσουν ένα καλό επαγγελµατικό µέλλον αλλά και να προωθήσουν την πνευµατική πρόοδο των παιδιών. 

Στην Άνοδο οι γονείς βρίσκουν στο πρόσωπο των καθηγητών τους απαραίτητους συµµάχους σε αυτήν την ευγενική προσπάθεια. Η συνεχής ενηµέρωση των γονιών, η συνεργασία µαζί τους ώστε να εξασφαλιστεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσµα για το παιδί τους και η υποστήριξη του ρόλου τους είναι βασικοί άξονες της φιλοσοφίας µας στην Άνοδο.

Μεγάλη εμπειρία από μια

Σταθερή εκπαιδευτική ομάδα

DSC 2985